OVER ONS

ZATERDAGAVONDGROEP

Één tot twee keer in de maand wordt er een uitgaansactiviteit voor de jeugd vanaf 14 jaar georganiseerd door onze enthousiaste medewerkersgroepen. Met een gevarieerd programma en absolute top-acts weten de Jera-bezoekers wat ze van ons kunnen verwachten. Keer op keer een avond om niet snel te vergeten. Elk jaar hebben we onze standaard activiteiten, zoals: Beachparty, Prout to be Foud en in samenwerking met Jera on Air onze Hemelse Fissa. Daarnaast blijven we elk seizoen vernieuwen in onze activiteiten. Benieuwd naar ons actuele programma of wat de volgende activiteit is? Check de agenda of neem snel een kijkje op onze Facebook- of Instagrampagina. 

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@jera70.nl

DONDERDAGAVONDGROEP (DAG)

Gedurende het hele schooljaar worden er voor kinderen van groep 6, 7 en 8 elke donderdagavond leuke activiteit georganiseerd bij de Jera. We organiseren activiteiten zoals zwemmen, bosspellen, smokkeltochten en pyjamaparty’s. De donderdagavondgroep begint om 18:45 en is om 20:15 weer afgelopen.

Tijdens deze activiteiten krijgt iedereen een glaasje ranja en af en toe iets lekkers. 
Iedereen die zich voor het seizoen heeft aangemeld is vrij om te komen, je hoeft er dus niet elke week bij te zijn. Maar, je weet natuurlijk niet wat je mist als je er niet bij bent!  
De leiding is een groep jeugd tussen de 14 en 20 jaar oud. Elke week hebben zij er heel veel zin in, hopelijk jullie ook! 

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar: stef.lemmens23@gmail.com

PIËLPUBERS

De Piëlpubers is een verlenging van de wel bekende donderdagavondgroep. Deze verlenging is voor de Piëlpubers wordt elke maand een activiteit georganiseerd voor de jeugd die net van de bassischool afkomen tot en met de jeugd van 15 jaar oud.

Om het seizoen goed te starten beginnen we net voordat de scholen beginnen met een introductiekamp, dit is tevens het afscheidskamp voor de 15 jarige leden. Vervolgens zal er elke maand een stoere activiteit voor de jeugd worden georganiseerd. Je kunt dus o.a. denken aan; discobowlen, zwemmen, gala-avond en te gekke buitenspelen. De aanvang van alle activiteiten zal rond 19:30 uur zijn en zal rond de klok van 22:00 uur eindigen.

Wij hopen dat de jeugd van Ysselsteyn net zo enthousiast is als de leiding en dat het een groot succes zal blijven de komende jaren.

Voor eventuele vragen kunt u een email sturen naar Anke Rongen: aaa_nkee@hotmail.com of pielpuber@hotmail.com

SEASON KICK-OFF

De Season KICK-OFF van de Jera is een jaarlijks outdoor evenement aan het begin van het Jera-seizoen. Het festival is ontstaan met de gedachten het seizoen met een knaller te starten! Zo hebben we elk jaar weer een geweldige line-up die ervoor zorgt dat niemand stil kan blijven staan. Laat je meevoeren naar het gezellige Ysselsteyn, om hier je trommelvliezen te laten strelen door heerlijke hitjes en je keel te smeren met het vloeibare goud!! We halen elk jaar weer alles uit de kast om er een geweldige editie van te maken. Bekijk onze Facebook- of Instagrampagina om te zien welke artiesten er dit jaar langs komen! 

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar: johan_swinkels@hotmail.com

JERAKAMP

Avontuur, plezier, vriendschap en blijvende herinneringen: verschillende synoniemen voor Jerakamp. Vraag een geboren en getogen Ysselsteyner naar Jerakamp en hij zal vol genegenheid met woeste verhalen terugblikken op dit stukje jeugdsentiment.

Ieder jaar gaan we weer met zo’n 50 kinderen uit groep 6, 7 en 8 in de zomervakantie op avontuur. Een week bomvol activiteiten staat op de planning. De creativiteit is alom aanwezig bij de kampleiding, waardoor vervelen een absolute no-go is. Bij Jerakamp sluit je vriendschappen voor het leven en beleef je momenten die je nog jarenlang bijbijven!

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar: tamarakoonings@hotmail.com